Pentuja

Pyrin kasvattamaan hyvän ja tasapainoisen luonteen omaavia koiria, joiden kanssa olisi mukava elää ja harrastaa. Käytän jalostukseen vain lonkkakuvattuja ja silmäpeilattuja koiria, jotka ovat rakenteeltaan ja liikkeiltään mahdollisimman rodunomaisia.

Pennut luovutetaan aina rekisteröityinä, madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina sekä tunnistusmerkittyinä. Pennun mukana tulee kirjalliset ruokinta- ja hoito-ohjeet sekä penturuokaa. Pennut kasvavat perheen parissa tottuen erilaisiin kodin ääniin, toisiin koiriin ja vieraisiin ihmisiin. Pentuja totutetaan myös käsittelyyn eli pesuun, harjaukseen ja kynsien leikkaamiseen.

Pennut:

Taimin (FI MVA Allways` Love Me Two Times) ja Tagen (Merry Cocktails Up-And-Coming) pennut syntyivät 1.8.2017. Pentuja syntyi 2 mustaa narttua, 2 blue roan narttua ja 3 blue roan urosta. Kaikki pennut varattu.

 

Taimi on rauhallinen ja helppo perhekoira. Taimi on läpäissyt taipparit vaivatta, se rakastaa jäljestystä ja uimista. Näyttelyistä Taimilla on 7xSERT, 2xCACIB ja sillä on useampi ryhmäsijoitus (RYP1, BIS3, RYP4, RYP3). Mejä-kokeissa Taimi on käynyt kerran, tuloksena AVO1 ja Hetan haaste kiertopalkinnon voitto. Lisää kuvia Taimista sen omilla sivuilla ja aikaisempien vuosien uutisissa. Tage on luonteeltaan iloinen ja sosiaalinen kaikkien kaveri. Näyttelyistä sillä on saavutuksena 3xSERT.

Luovutusiässä pennut ovat syyskuun lopuilla. Lisätietoja yhdistelmästä saa joko puhelimitse allekirjoittaneelta 041-5443884 tai sähköpostitse riekkijaana@gmail.com.

taimitusMUOKS  Tage