Uutiset 2012

25.8.2012 Yppäri RN

Luna pääsi viimeistä kertaa tälle vuodelle koiranäyttelyihin. Lauantaina 25.8. oli vuorossa Yppärin näyttely, jossa tuomarina oli Leni Finne. Cockereita oli ilmoitettu 16. Lunan tulokset olivat upeat: NUO ERI1, SA, PN1 ja ROP! Alla ROP ja VSP koirat, kiitos kuvasta Suski.

Sunnuntaina 26.8. suuntana oli Pieksämäen näyttely. Pieksämäellä tuomarina oli Paula Rekiranta ja cockereita oli ilmoitettu 19. Lunalla meni hyvin myös Pieksämäellä: NUO ERI1, SA ja PN4. Myös Lunan isä Robin (Allway´s Heartbreaker) pärjäsi hienosti Pieksämäellä ollen PU3! Kiitos mukavasta matkaseurasta Sanna. 🙂

YppariROP

Yppäri RN ROP

 

 

11.8.2012 TAIPUMUSKOE

Läksimme Lunan kanssa taipumuskokeisiin Pyhännälle. Ilma oli koko päivän kuin morsian ja aika kului rattoisasti samanhenkisten ihmisten parissa. Päivän päätteeksi Luna taipui tulokseen SPA1! Olin oikein tyytyväinen Lunan arvosteluun. Tuomarina Lunalla toimi Nina Janne. Tässä Lunan koearvostelu:

 

Sosiaalinen käyttäytyminen:

Luna on avoin ja iloinen hännänheiluttaja, joka suhtautuu ystävällisesti koiriin ja ihmisiin.

Haku ja laukaus:
Sopivan laajaa ja innokasta hakua maa- ja ilmavainua käyttäen. Yhteistyö toimii erittäin hyvin. Laukauksesta jatkaa hyvää työskentelyä.

Jäljestys:
Ripeää, erittäin tarkkaa ja varmaa jäljestystä alusta loppuun. Kaato löytyy helposti ja se kiinnostaa.Vesityö:
Menee halukkaasti veteen ja tuo pukin ohjaajalle.Tottelevaisuus:
Luna tottelee erittäin hyvin.Yhteistyö ja yleisvaikutelma:
Miellyttävä pari, joka voi luottavaisin mielin jatkaa harrastamista spanielin metsälajeissa.

27.5.2012 MEJÄ-KOE

Vietimme upean päivän ”koko perheen” voimin Pyhännällä mejä-kokeiden parissa. Smirre (C.I.B FI MVA EE MVA EEJV-07 ALLWAY’S SUNNY SMILE) jäljesti komean tuloksen AVO1, 48/50 pistettä ja avoimenluokan voitto (avoimessaluokassa 11 koirakkoa)! Samalla Smirre siirtyi kahdella kokeella voittajaluokkaan! Tämän lisäksi Smirre sai vuodeksi haltuunsa Hetan haaste kiertopalkinnon. Hetan haaste kiertopalkinto myönnetään koiralle, joka on saanut kauden ensimmäisissä Pohjois-Suomen spanielikerhon järjestämissä kokeissa kokeiden parhaat pisteet luokasta riippumatta. Tuomarina Smirren jäljellä toimi Juha Karlström.

 

Tässä Smirren koearvostelu: Rauhallinen ohjattu lähtö. Etenee sopivaa kävelyvauhtia maavainua käyttäen. 1. osuudella muutama hirviuran tarkistuspisto, jotka ei etenevyyttä juuri häiritse. Molemmat makuut merkkaa huolellisesti. 1. Kulmalla takatuulen takia suunnanvarmistus. 2. kulma suoraviivaisesti. Toinen ja kolmas osuus tehokasta suoraviivaista jäljestystä. Nuuskii ja jää sorkalle. Erinomainen suoritus.

 

Tuhannet kiitokset team Allway´s tästä hienosta koirasta! 🙂

mejaSmirre  Hetanhaaste

 

 

19.5.2012 Muurola RN

Kävimme Lunan kanssa Muurolan ryhmänäyttelyssä. Tuomarina cockereilla oli tällä kertaa Harry Tast. Luna pärjäsi oikein mukavasti: JUN ERI, JUK1, SA, PN2 ja VARASERT.

13.5.2012 Kuusamo RN

Kävimme Lunan (Allway`s Sunny Smile x Allway´s Heartbreaker) kanssa Kuusamon ryhmänäyttelyssä upein tuloksin: JUN ERI, JUK1, SA, PN1, ROP ja SERT! Tuomarina cockereilla oli Irina Poletaeva. Päivän päätteeksi Luna osallistui vielä ryhmäkehiin, joissa oli yhdistetty ryhmät 7 ja 8. Pieni ”merry tail” junnumme juoksi itsensä sijalle RYP3!!! Ryhmäkilpailun tuomarina toimi Joanna Pronin. Mahtava päivä! 🙂 Alla kuvia Kuusamon näyttelystä. Kiitokset kuvista Annika Korva ja Maarit Leinonen.