Uutiset 2013

 12.7.2013 Oulu

Taimi (Allway`s Love Me Two Times) Oulun Virpiniemessä PN1, SERT, ROP ja RYP4! Rotutuomarina Siv Sandö ja ryhmätuomarina Liliane De Ridder Onghena. Taimin arvostelu: Excellent type and size. Well balanced with correct proportions. Feminine outline. Lovely expression. Wellsett ears. Well angulated front and rear. Short body. Good coat. Nice movement.

Kuva Päivi Ansamaa.

RYP4

30.6.2013 Pentukuulumiset

Vähän haikea mieli, kun kaikki pennut ovat nyt muuttaneet uusiin koteihinsa. Onneksi pääsivät ihaniin perheisiin viettämään oikeaa koiranelämää. Jade (Autumn Spirit`s Follow Me) meni sijoitukseen Päivi ja Markus Ansamaan luo. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 🙂

 rannalla

 

8.5.2013 Pennut syntyivät

Lunan ja Daven pennut syntyivät! Neljä blue roan narttua ja yksi orange roan uros. Emä ja pennut voivat hyvin.

tytotK3  tytotK2

tytotK1

4.5.2013 Oulainen

Taimi (Allway`s Love Me Two Times) tänään Oulaisissa ERI1, SA, PN2 ja SERTI. Tuomarina Paavo Mattila. Taimitiuksen arvostelu: Erinomainen nuori narttu. Kaunis pää ja ilme. Erittäin hyvä kaula. Erinomainen runko, ylälinja ja raajat. Kaunis, suora karva. Liikkuu erittäin hyvin.

Vettä ja räntää tuli reilusti ennen kehiä, mutta ei paljoa menoa haitannut, kiitos Satun ja Suskin (Kennel Allway`s) teltan ja mukavan seuran. 🙂 Kuva Susanna Pikkarainen.

TaimiOulainen

 

27.4.2013 Pello

Taimi pääsi tänään toisen kerran koiranäyttelyihin, tuloksena jälleen PN1, VSP ja SERT! Paikkana Pello ja tuomarina Paula Rekiranta. Lunan isä Robin (Allway`s Heartbreaker) oli ROP!

 

20.4.2013 Tervola

Taimi osallistui ensimmäistä kertaa virallisiin näyttelyihin Tervolassa tuloksella JUN ERI1, SA, PN1, SERT ja VSP! Tuomarina Leila Kärkäs. Taimin arvostelu: Iloinen ja touhukas, jolla miellyttävä luonne ja hyvä nuoren koiran pää. Erittäin kaunis ja tehokas ja tasapainoinen liike. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvä raajarakenne. Hyvä rintakehä, joskis tulee vielä tiivistyä. Erinomainen karva. Erinomaista tyyppiä oleva. Väritys kovin ”hämäävä”.

TervolaTaimi

10.4.2013 Luna kantava

Lunan (Autumn Spirit`s Lunar Ardor) ultrauksessa näkyi viisi pentua. Pentueen isänä on Dave (LV JMVA EE JMVA LVJV-12 LEADING-LIGHT DOM PÉRIGNON). Pentujen odotetaan syntyvän 19-20 viikoilla.

lunaJAdave

 

2.2.2013 Raahe

Taimi (ALLWAY’S LOVE ME TWO TIMES) debytoi tänään Raahen ryhmänäyttelyssä tuloksella KP ja ROP-pentu. Tuomarina Marja Talvitie. Taimin arvostelu: Hyvin kaunislinjainen, todella hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat. Erinomainen ylälinja ja häntä. Hyvät raajat ja hyvä karva. Tyypilliset liikkeet.

taimiROPpentu  taimiROPpentu2  taimiROPpentu3