Uutiset 2014

Ii 16.8.2014

Taimi (Allway`s Love Me Two Times) ja Luna (Autumn Spirit`s Lunar Ardor) osallistuivat tällä kertaa molemmat Iissä järjestettyyn koiranäyttelyyn. Luna oli PN2, SERT ja tuli viimeisellä sertillään Suomen muotovalioksi! Taimi puolestaan oli PN1, ROP, RYP1 ja vieläpä BIS3! Todella upea päivä!

LUNAtaimi  BIS3

RYPkehä  RYP1

Vieremä taipparit 27.7.2014

Taimi (Allways Love Me Two Times) läpäisi taipparit vieremällä ensi yrittämällä. Tuomarina toimi Jaana Heiskari. Ei tuulenvirettä ja hellettä +30 astetta, mutta tämä ei onneksi Taimin menoa haitannut. Taippareiden myötä Taimista tulikin Suomen Muotovalio!

TaimiNoutaa  SPA1

 

Kemi KV 19.7.2014

Taimilla oli jälleen aivan mahtava päivä Kemin kansainvälisessä koiranäyttelyssä! Taimi oli PN1, VSP ja sai toisen  CACIB:n! Taimin arvostelu: 2v miellyttävä nuori narttu, jolla erinomainen cockerin luonne. Hyvä rungon malli ja eturinta. Hyvä luusto ja käpälät. Olkavarret voisivat olla viistommat. Hienossa lihaksikkaassa kunnossa. Kaunisilmeinen nartun pää, linjat voisivat olla yhdensuuntaisemmat. Hyvä ilme ja purenta. Hyvä karvan laatu. Liikkuu hyvällä askelpituudella ja luonteella. Nöyrä KIITOS Satu ja Suski, Kennel Allways!

Kuva Tommi Riekki.

_MG_5341  CACIB

Oulu KV 12.7.2014

Taimi (Allway`s Love Me Two Time`s) tänään Oulun kansainvälisessä koiranäyttelyssä AVO ERI1 SA, PN2, SERT ja VARACA->CACIB!! Taimi sai viimeisen sertinsä, joka oli seitsemäs luokkaansa. Tuomari Schepers Jo. Arvostelu: 2 years old. Beautiful bitch with beautiful head. Dark eyes. Wonderful expression. Very nice forechest and ribs. Strong legs with very good ?. Good angulation. Strong hock. Beautiful coat and condition. Free and easy movement.

VACACIB

Oulu KV 18.5.2014

Oulu KV:ssa tänään Taimitius (Allway`s Love Me Two Times) AVO ERI1, SA ja PN4. Tuomari Branislav Rajic.

 

Kalajoki 3.5.2014

Upea päivä Taimin (Allways Love Me Two Times) kanssa Kalajoella! Cockereita oli ilmoitettu 30 ja Taimi oli PN1, ROP, SERT ja vieläpä RYP3! Tuhannet kiitokset Satu ja Suski tästä ihanasta koirasta! Kuva Ville Pikkarainen.

Taimi ROP   TaimiRYP3

 

Pyhäjärvi 26.4.2014

Pyörähdimme Taimin (Allways Love Me Two Times) kanssa Pyhäjärven näyttelyissä. Tuomarina Tuula Savolainen, cockereita (0+23). Taimi PN1, VSP ja SERT! Taimin arvostelu: Lähes 2v. Kaunislinjainen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, kuono voisi olla aavistuksen vahvempi. Erinomainen eturinta, hyvä rungon vahvuus. Oikea-asentoinen lantio, hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Iloinen, kauniisti kannettu häntä. Liikkuu tasapainoisella ja hyvällä askelpituudella. Kaunis turkki, hyvät hapsut. Kiitos kuvista Suski ja Ville!

VSP2642014  pyhajarvi

 

Pello 15.2.2014

Jade (Autumn Spirit`s Follow Me) osallistui ensimmäistä kertaa viralliseen luokkaan näyttelyissä 9kk iässä. Cockereita oli ilmoitettu 20, tuomarina Tiina Illukka. Jade pärjäsi hienosti ollen JUN ERI1, SA, PN4. Tässä Jaden arvostelu: Erittäin kaunis, sopusuhtainen tyylikäs kokonaisuus. Feminiininen pää. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Ikäisekseen erinomainen runko. Kantaa itsensä kauniisti liikkeessä erinomaisella askeleella.

Kajaani 11.1.2014

”Kauden alottajaiset” vietimme Kajaanin tamminäyttelyssä. Jade (Autumn Spirit´s Follow Me) kisaili ensimmäistä kertaa pentuluokassa ollen PN1, KP ja ROP-pentu. Narttupentuja oli ilmoitettu 7 ja tuomarina toimi Tarja Hovila.

Narttujen pentuluokka. Jade kuvassa kolmantena ja perässä sisko Sanni neljäntenä.

Narttujen pentuluokka. Jade kuvassa kolmantena.